På denne side fortæller jeg om enkelte billeder og udstillinger

Følg mig også på Facebook og INSTAGRAM

 

Tilbage til forsiden

Igangværende malerier

Jeg er igang med dette maleri. Stilmæssigt er det tænkt som en fortsættelse af de to lige nedenfor. Akryl på lærred, 60 x 80 cm.

I juli måned var jeg på et spændende kursus hos Lærke Lauta på Kunsthøjskolen på Ærø, og her i september var det et kursus hos Lars Thygesen. Dette kursus foregik på Ringsted Galleriet.

Fem malerier, de første to fra Lars Thygesen-kurset, 80 x 100 cm, med udgangspunkt i amatørforografier fra 50'erne fra mine forældres spisestue og fra kontoret i deres virksomhed. Jeg tror, at de nu er færdige. I hvert fald skal de hvile.

De efterfølgende tre er alle fra Lærke Lauta-kurset, hvor benspændet var forskellige vinkler til at skabe et motiv. Disse tre er på uopspændt lærred, men vil alle være ca 70 x 90 cm, når de bliver spændt op. Eksperimenter med teknik og stil. Det første betragter jeg som færdigt - bortset fra den manglende opspænding.

Alle fem er akryl på lærred.

 

Et sjete igangværende maleri, Wyrð, er ikke sat igang på et kursus. Det har stået sommeren over, mens fokus har været på de andre.

Akryl på lærred

80 x 100 cm

Udstillinger

 HVIDOVRE HOSPITAL'S KUNSTFORENING

Frem til 29. november udstiller jeg i vandrehallen og personalekantinen på Hvidovre Hospital.

 

 

 

 

EDC, SORØ
Jeg udstiller løbende i EDC's mødelokale, Storgade 13, Sorø.
Har I lyst til at se min udstilling, skal I bare gå derind. Måske vil de spørge, om I vil købe eller sælge ejendom, men de er venlige mennesker, ikke pågående, og I er meget velkomne.
Finder I noget, der interesserer jer, så tag et fotografi og kontakt mig. Der ligger også foldere, I kan tage.
 

 

 

 

 

 

 

 

Se flere akrylmaleriertegninger og akvareller.

 

 

Tilbage til forsiden