På denne side fortæller jeg om enkelte billeder og udstillinger

Følg mig også på Facebook og INSTAGRAM

 

Tilbage til forsiden

Kat og vandlås

Det bliver nok ikke titlen, men med reference til Jesper Kristensens dronningeparodi kunne jeg ikke lade være.
Igangværende maleri
Akryl på lærred
60 × 80 cm

Stammeritual

Minder fra en ikke så fjern tid, hvor vi gerne måtte komme hinanden nær. Planen er opstået, forarbejdet begyndt og lærredet anskaffet, før vi fik covid19-pandemien. 

Jeg malede i mange år med pensel. I en fire-fem år gik jeg over til spartel, men lod mig på et kursus sidste sommer provokere til at gå tilbage til pensel - lærte noget om at bruge meget lette strøg, så man næsten kan aflæse hvert enkelt penselhår, men tabte også noget i de lækre fyldige flader. På det sidste er jeg begyndt at blande de to malemåder, især billedet med den læsende mand i sofaen og de sorte figurer på trappen. 

På dette billede vil jeg boltre mig i begge teknikker. Noget vil lykkes, andet må males om. Den tilfældige baggrund vil mange steder få lov til at blive en del af billedfladen og nogle steder vil kridtstregerne også bare blive malet op, så det er tegningen, der bliver stående. 

Akryl på lærred, 80 x 120 cm

Aktuelt om udstillinger

EDC, SORØ
Jeg udstiller løbende i EDC's mødelokale, Storgade 13, Sorø.
Har I lyst til at se min udstilling, skal I bare gå derind. Måske vil de spørge, om I vil købe eller sælge ejendom, men de er venlige mennesker, ikke pågående, og I er meget velkomne.
Finder I noget, der interesserer jer, så tag et fotografi og kontakt mig. Der ligger også foldere, som I kan tage.
 

 

 

 

 

 

 

 

Se flere akrylmaleriertegninger og akvareller.

 

 

Tilbage til forsiden